Laurentiu Valentin Bușe - Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia

PUTEM SCHIMBA DESTINE

30 RON Donatii stranse
3% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Să nu uităm că una dintre valorile fundamentale ale existenței noastre o reprezintă sănătatea. Și cum asumarea responsabilității de a deveni părinți presupune transferul de la starea de egoism la cea de altruism a ființei umane, sănătatea își dublează importanța, ocupând principalul loc în viața oricărei familii. Ce putem face, însă, când aspectul și dotările unităților sanitare pediatrice nu oferă confortul recuperării rapide și ajung să mărească perioada de vindecare a pacienților? Rămânem pasivi sau acționăm? Putem noi, românii, fară educația pro-activismului să ne implicăm dezinteresat?

Noi sperăm că da, sperăm că împreună “PUTEM SCHIMBA DESTINE”!

 

Aceasta campanie a apartut in urma identificarii unei nevoi acute de achizitionare a unui echipament radiologic, mobil si cu grad de iradiere scazut, intrucat Clinica de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia Craiova detine in prezent un aparat cu o vechime de peste 30 ani si care ori intarzie depistarea diverselor afectiuni, ori pur si simplu nu le detecteaza.
De acest aparat beneficiaza toti cei peste 2.000 de copii care ajung anual in Spitalul din Craiova.

In urma consultarilor cu medicii specializati in pediatrie si a produselor existente in piata, s-a concluzionat necesitatea achizitionarii unui Echipament - Aparat Radiologic mobil la patul pacientului Polymobil Plus, producator Seimens Gmbh.

Valoarea de achizitie a echipamentului este de 29.750 EURO cu tot cu TVA (cel mai mic pret al aparatului, in urma unei cereri de oferta inaintata catre societatile care comercializeaza astfel de echipamente).

Acțiunea de stângere de fonduri va continua până în momentul în care vom însuma întreaga valoare necesară achiziționării aparatului medical radiologic.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia

Scopul A.C.C.E.S. Oltenia este promovarea dezvoltării si incluziunii socialea grupurilor vulnerabile, promovarea economice şi cultural-educaţionale a Regiunii Oltenia.

Putem Schimba Destine

Aceasta campanie a apartut in urma identificarii unei nevoi acute a unui echipament radiologic, mobil si cu grad de iradiere scazut, intrucat Clinica de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia Craiova detine in prezent un aparat cu o vechime de peste 30 ani.

1 Donatii

Multa sanatate tuturor si tie bafta la concurs! Apreciere pentru tot ceea ce faci!
18 May 2018