PUTEM SCHIMBA DESTINE

 

Laurentiu Valentin Bușe Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia

3% Complete
30 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

Să nu uităm că una dintre valorile fundamentale ale existenței noastre o reprezintă sănătatea. Și cum asumarea responsabilității de a deveni părinți presupune transferul de la starea de egoism la cea de altruism a ființei umane, sănătatea își dublează importanța, ocupând principalul loc în viața oricărei familii. Ce putem face, însă, când aspectul și dotările unităților sanitare pediatrice nu oferă confortul recuperării rapide și ajung să mărească perioada de vindecare a pacienților? Rămânem pasivi sau acționăm? Putem noi, românii, fară educația pro-activismului să ne implicăm dezinteresat?

Noi sperăm că da, sperăm că împreună “PUTEM SCHIMBA DESTINE”!

 

Aceasta campanie a apartut in urma identificarii unei nevoi acute de achizitionare a unui echipament radiologic, mobil si cu grad de iradiere scazut, intrucat Clinica de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia Craiova detine in prezent un aparat cu o vechime de peste 30 ani si care ori intarzie depistarea diverselor afectiuni, ori pur si simplu nu le detecteaza.
De acest aparat beneficiaza toti cei peste 2.000 de copii care ajung anual in Spitalul din Craiova.

In urma consultarilor cu medicii specializati in pediatrie si a produselor existente in piata, s-a concluzionat necesitatea achizitionarii unui Echipament - Aparat Radiologic mobil la patul pacientului Polymobil Plus, producator Seimens Gmbh.

Valoarea de achizitie a echipamentului este de 29.750 EURO cu tot cu TVA (cel mai mic pret al aparatului, in urma unei cereri de oferta inaintata catre societatile care comercializeaza astfel de echipamente).

Acțiunea de stângere de fonduri va continua până în momentul în care vom însuma întreaga valoare necesară achiziționării aparatului medical radiologic.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Scopul A.C.C.E.S. Oltenia este promovarea dezvoltării si incluziunii socialea grupurilor vulnerabile, promovarea economice şi cultural-educaţionale a Regiunii Oltenia.

SUSŢIN PROIECTUL

Putem Schimba Destine

Aceasta campanie a aparut in urma identificarii unei nevoi acute a unui echipament radiologic cu grad de iradiere scazut, intrucat Clinica de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia Craiova detine un aparat vechi de peste 30 ani.

Transylvania 100k este un ultramaraton de trail run cu startul la Castelul Bran si traseul in Muntii Bucegi.  Probele propuse sunt 100km individual si echipe de cate doi alergatori, 50 km individual si stafeta de stafeta, 30 km individual si 20 km individual.   Cea de-a patra editie va avea loc pe 19 Mai. Mai multe despre eveniment aici - transylvania100k.com

 

1 Donații

Multa sanatate tuturor si tie bafta la concurs! Apreciere pentru tot ceea ce faci!
18 May 2018