PUTEM SCHIMBA DESTINE

 

Laurentiu Valentin Bușe Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia

16% Complete
80 RON
Donations raised
500 RON
Target
2
Donations

I'm not a greek, but I run like one!

Fiecare alergator are povestea lui. Fiecare alearga pentru motive doar de el stiute. Dar putini ajung sa depaseasca limitele alergarii pentru sanatate, pentru club, pentru rezultat, pentru suflet!

Povestea mea : nu sunt (chiar) batran, dar am trait deja doua vieti. Am facut multe, din care foarte multe de care nu sunt mandru si pe care putini le cunosc. Dar m-au format. M-au facut cel care sunt, cel care a a ales sa fie un om mai bun. Am ales sa incep o a treia viata, una in care sa pun accentul doar pe oamenii frumosi din jurul meu. Iar in aceasta viata, am ales ca zilnic rutina mea sa cuprinda job, life coaching, desen in creion ( exemple pe facebook: Sketchway to Heaven), citit ( 1 ora ), alergare ( minim 10 km ), o cafea cu un prieten sau chiar singur, timp alocat lui Cico – un catelus energic. Si toate acestea imbinate cu unicul scop de a 'pune umarul' la o viata mai frumoasa sau mai usoara pentru cei din jurul meu. Am ales sa-mi dedic energia si timpul celor din jur, pentru ca asa, acum ma simt complet.

"Un ultramaraton inseamna imaginatie, depasirea limitelor fizice si mentale, descoperirea resurselor interioare, increderea in fortele proprii, insa in acelasi timp inseamna durere, epuizare, lacrimi, obstacole, indoiala de sine."

- Alerg pentru ca starile pe care le voi experimenta, ma apropie de toti copiii care ajung sa apeleze la serviciile medicale din Romania

- Alerg pentru ca efortul meu, sa va puna putin pe ganduri si sa reusim impreuna sa le oferim conditii mai bune in momentul in care ajung in spital.

- Alerg pentru toti prietenii care isi ofera resursele cauzelor sociale

- Alerg pentru toti cei pe care i-am cunoscut, ii cunosc si ii voi cunoaste - imi doresc ca experienta mea sa va intareasca si pe voi

- Alerg pentru mine.

"Ai pensulele, ai culorile, picteaza paradisul, apoi sari in el." (Nikos Kazantzakis )


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Scopul A.C.C.E.S. Oltenia este promovarea dezvoltării si incluziunii socialea grupurilor vulnerabile, promovarea economice şi cultural-educaţionale a Regiunii Oltenia.

SUSŢIN PROIECTUL

Putem Schimba Destine

Aceasta campanie a aparut in urma identificarii unei nevoi acute a unui echipament radiologic cu grad de iradiere scazut, intrucat Clinica de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia Craiova detine un aparat vechi de peste 30 ani.

CanyonCreek Ultramarathon este un concurs de alergare de anduranta care are loc in Bulgaria la Basarabovo Monastery si propune trei distante: 50, 20 si 10 km.  Editia din 2017 are loc pe 5 noiembrie.  Daca participi la acest eveniment, sustine cauza in care crezi, devenind fundraiser voluntar pe Galantom. Mai multe despre eveniment pe canyoncreek.eu.

 

2 Donations

03 Nov 2017
Mult SPORt in tot ce faci Laurențiu
02 Nov 2017