Laurentiu Valentin Bușe - Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia

Putem schimba destine!

1,140 RON Donatii stranse
22.8% Complete
5,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

I'm not a greek, but I run like one!

Fiecare alergator are povestea lui. Fiecare alearga pentru motive doar de el stiute. Dar putini ajung sa depaseasca limitele alergarii pentru sanatate, pentru club, pentru rezultat, pentru suflet!

Povestea mea : nu sunt (chiar) batran, dar am trait deja doua vieti. Am facut multe, din care foarte multe de care nu sunt mandru si pe care putini le cunosc. Dar m-au format. M-au facut cel care sunt, cel care a a ales sa fie un om mai bun. Am ales sa incep o a treia viata, una in care sa pun accentul doar pe oamenii frumosi din jurul meu. Iar in aceasta viata, am ales ca zilnic rutina mea sa cuprinda job, life coaching, desen in creion ( exemple pe facebook: Sketchway to Heaven), citit ( 1 ora ), alergare ( minim 10 km ), o cafea cu un prieten sau chiar singur, timp alocat lui Cico – un catelus energic. Si toate acestea imbinate cu unicul scop de a 'pune umarul' la o viata mai frumoasa sau mai usoara pentru cei din jurul meu. Am ales sa-mi dedic energia si timpul celor din jur, pentru ca asa, acum ma simt complet.

"Un ultramaraton inseamna imaginatie, depasirea limitelor fizice si mentale, descoperirea resurselor interioare, increderea in fortele proprii, insa in acelasi timp inseamna durere, epuizare, lacrimi, obstacole, indoiala de sine."

- Alerg pentru ca starile pe care le voi experimenta, ma apropie de toti copiii care ajung sa apeleze la serviciile medicale din Romania

- Alerg pentru ca efortul meu, sa va puna putin pe ganduri si sa reusim impreuna sa le oferim conditii mai bune in momentul in care ajung in spital.

- Alerg pentru toti prietenii care isi ofera resursele cauzelor sociale

- Alerg pentru toti cei pe care i-am cunoscut, ii cunosc si ii voi cunoaste - imi doresc ca experienta mea sa va intareasca si pe voi

- Alerg pentru mine.

"Ai pensulele, ai culorile, picteaza paradisul, apoi sari in el." (Nikos Kazantzakis )


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia

Scopul A.C.C.E.S. Oltenia este promovarea dezvoltării si incluziunii socialea grupurilor vulnerabile, promovarea economice şi cultural-educaţionale a Regiunii Oltenia.

Putem Schimba Destine

Aceasta campanie a apartut in urma identificarii unei nevoi acute a unui echipament radiologic, mobil si cu grad de iradiere scazut, intrucat Clinica de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia Craiova detine in prezent un aparat cu o vechime de peste 30 ani.

Apuseni Ultra Race 170k ~ 2017

Apuseni Ultra Race este o competitie de ultramaraton pe distanta de 170 km, o cursa cu un traseu linie, cu startul in Arieseni (judetul Alba) si finish-ul in Statiunea Muntele Baisorii (judetul Cluj).

5 Donatii

Eşti pe drumul cel bun. Mergi înainte şi progresele nu vor întârzia să apară. Suntem recunoscători pentru prietenia ta. Eşti un suflet generos, o minte strălucită şi un caracter neştirbit. Eşti un om mare. Vei fi şi un alergător mare. Din ce în ce mai mare!
24 Sep 2017

Anonymous

1,000 RON
22 Sep 2017

Anonymous

10 RON
22 Sep 2017
Bravo Laurentiu, hai ca poti, mai ai putin....cam asta o sa auda sufletul tau in cursa, pentru ca stiu eu un grup de oameni care joi dimineata asta o sa gandeasca #suntinforma.
20 Sep 2017

Anonymous

10 RON
20 Sep 2017